Address:2044 Chisinau, St. Ginta Latina 13/1 tel: 069-167-263

Servicii

Despre noi

Atelierul nostru funcționează din 2003. Confecționăm pantofi pentru bărbați și femei, casual, de seară și de nuntă, estrada. Fiecare pereche este fabricată manual din materiale selectate pentru a asigura o înaltă calitate și confort.

Modelier și fondator atelier Svetlana Boguș


Calitatea Impecabilă

Datorită lucru manual ale meșterilor noștri și utilizării numai a materialelor naturale, precum și a pieselor și accesoriilor fiabile, fiecare pereche de pantofi este realizată cu înaltă calitate și precizie și este purtată pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cu o îngrijire adecvată, 4-5 ani este perioada minimă în care veți purta pantofii noștri.

Piele naturală cu imprimeu piton

Design individual

Confecționărea unui model exclusiv va fi de interes pentru toți oamenii care vor să iasă din mulțime. Indiferent dacă respectați tendințele modei sau preferați pantofii stricți și eleganți, aveți ocazia unică de a confecționa orice model la comandă. Vom încerca să vă acomodăm cele mai neobișnuite dorințe.

Confecționam după marimea

Din păcate, nu toată lumea poate alege pantofi confortabili și în același timp frumoși din mai multe motive. Confortul este una dintre principalele priorități în munca noastră, prin urmare, atunci când facem pantofi, luăm în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui client și creăm un model pentru piciorul tău.

Acordăm o atenție deosebită încălțămintei pentru femei, deoarece confecționarea acestei este cu mult mai complicată decât pentru bărbați. Avem o vastă experiență în confecționarea modelelor pentru femei. Fie că este vorba de pantofi, ghete, cizme sau chiar botforte, le vom face frumoase și confortabile.

Procesul de coasere a pantofilor

Confecționarea ‎încălţămintei la atelierul nostru prevede etapa creării unei machete după piciorul Dvs. Macheta este prototipul viitorilor pantofi, făcuta din piele artificială. Сlientul măsoară macheta, noi facem schimbările necesare, inclusiv și design. Doar apoi când modelul devine confortabil pentru Dvs, noi realizăm varianta finală din piele naturală.

Macheta pantofii Brogues

 

Mărimi MARI și mici

Astăzi noi realizăm pantofi pentru femei cu mărimea de la 31 până la 46, pentru bărbați – de la 39 până la 47. În același timp, ne străduim să ne extindem în mod constant capacitățile, luând în considerare nevoile clienților noștri.

Pantofi de damă mărimea 31

Materiale Naturale

Folosim exclusiv materiale naturale pentru partea superioară a pantofilor – piele, piele întoarsă, lac, precum și materiale cu diferite tipuri de finisaje, iar pentru căptușeală – blană naturală, fleece, căptușeală din piele. De asemenea, la cererea clientului, realizăm branțul principal din piele naturală, precum și o talpă din piele naturală cu toc stivuit.

Pielea de crocodil, șarpe sau struț este disponibilă la comandă

Prețuri

Prețul poate varia de complexitatea modelului ales, de materiale, precum și de parametrii piciorului clientului. Pentru femei confecționarea pantofilor începe de la 180 de euro, pentru bărbați de la 200 de euro.

o gamă largă de piele naturală

Garanție

Da, așa este – oferim o garanție pentru pantofii noștri! 100 de zile de la data fabricației. Garanția se aplică acelor cazuri în care, din vina atelierului, este încălcată integritatea încălțămintei fabricate.

Timp de confecționare

Timpul standard de confecționare în atelierul nostru este de la două săptămâni.

Oxfords pentru bărbați